Редактор: e-mail: снимки: Булфото, Републиканци за БългарияСтанахме свидетели на поредния случай, в

...
Редактор: e-mail: снимки: Булфото, Републиканци за БългарияСтанахме свидетели на поредния случай, в
Коментари Харесай

Цветанов срещу Цацаров: Борисов иска да спечели частичния кметски вот в Благоевград чрез КПКОНПИ

Редактор: 

e-mail: 

фотоси: Булфото, " Републиканци за България "

„ Станахме очевидци на следващия случай, в който държавен орган се употребява за почистване на политически сметки. За следващ път КПКОНПИ беше употребена за оказване на напън върху политически съперници, освен това със противоречиви причини и без съществуването на никакви правни учредения “, това се споделя в позиция на партията на Цветан Цветанов „ Републиканци за България “ във връзка глобите, наложени на някогашния кмет на Благоевград Атанас Камбитов.

Както „ Петел “ заяви, през вчерашния ден комисията наложи наказания за близо 100 000 лв. на Камбитов поради открит спор на ползи.

„ Актът на КПКОНПИ е в дисонанс със законите на страната, само че е в благозвучие с политическите ползи на властта. В основата му стои страхът на премиера Борисов от идните частични избори в община Благоевград, които по всякакъв начин се пробва да избегне. След като на постоянния избор през предходната година, в резултат на подмолни сделки с Движение за права и свободи, той саботира скрито доста от своите претенденти в страната, през днешния ден министър председателят се сблъсква с действителността – на територията на област Благоевград партията му е с размерите на електорално джудже. Борисов се опасява да се яви на избори, в които няма късмет да доближи даже до балотаж “, това написа в позицията на „ Републиканци за България “.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР